Головна > Новини > SKYWORTH X Juventus, Партнери разом, Керуй майбутнім | Скайворс

SKYWORTH X Juventus, Партнери разом, Керуй майбутнім | Скайворс

SKYWORTH оголошує про партнерство бренду з провідним світовим футбольним клубом "Ювентус" для підтримки глобального плану розширення | Скайворс

 

Пекін - 8 червня 2021 року - SKYWORTH, провідний світовий телевізійний бренд, оголосив про нове партнерство з Ювентусом, провідним у світі італійським футбольним клубом Серії А. Відповідно до теми «Партнер разом, Керуй майбутнім», SKYWORTH та «Ювентус» розгортають різноманітні заходи, щоб відсвяткувати свої майбутні футбольні матчі зі світовими фанатами. Клуб записав ексклюзивні відеозвернення для партнерства, де представлені Давид Трезеге, гравець легенди Ювентуса і один з найкращих бомбардирів за всю історію клубу, а також гравці Першої команди Ювентуса Федеріко К'єза, Леонардо Бонуччі, Деян Кулусевський та Маттіс де Лігт.

Партнерство такого масштабу є першим для компанії SKYWORTH, що стимулює амбіції бренду розширити свою світову представленість. SKYWORTH продовжує своє зростання на міжнародній арені, і наразі має 10 глобальних науково -дослідних центрів, три з яких базуються в Європі, і дев’ять виробничих майданчиків по всьому світу, з подальшими планами розширення . Партнерство дозволить компанії SKYWORTH потужно представити на світовій арені свій комплекс провідних та захоплюючих технологічних рішень. Ідеальне співробітництво випливає із всебічного поєднання двох брендів.

Будучи провідними гравцями у своїх галузях - SKYWORTH, з ключовими цінностями "Будь інноваційним, Будь сміливим" та "Ювентус", - "Наполегливість назавжди, Амбіції скрізь", вони обидва засновані на прагненні зламати межі, досягти величі і керувати майбутнім. Партнерство стимулюватиме SKYWORTH та Juventus рухатися вперед, досліджувати можливості та досягати нових висот.

SKYWORTH є офіційним партнером Juventus у сфері телевізійної та домашньої побутової техніки, впроваджуючи величезний внесок SKYWORTH у провідні технологічні інновації в галузі.